Būtinosios turistinės prekės

Nemažai žmonių Lietuvoje dažnai ieško aktyvaus laisvalaikio praleidimo būdo ne tik vasarą ir ne tik Lietuvoje, tačiau ir šaltuoju metų laiku bei užsienyje. Turistavimas yra vienas geriausių pasirinkimų naudingai praleisti laiką ne tik užsienyje, bet ir Lietuvoje. Be abejonės, kokybiškoms kelionės turistinės prekės yra būtinybė, jei siekiama pasinerti į kelionių bei pažinimo malonumus, nemąstant apie diskomfortą keliančias aplinkybes, kurias gali įtakoti jūsų apranga ar trūkstamas, o gal netinkamas inventorius. Apžvelgsime ką kiekvienas turistas privalo turėti su savimi, kad kelionė būtų lengva.

Būtinosios prekės geriems įspūdžiams

Turizmo inventoriusPačios būtiniausios turistinės prekės, kurių kokybė yra labai svarbi nepriklausomai nuo kelionės tikslo ir pobūdžio – tai turistinė apranga. Tai daugiausiai įtakos turintis turistinis inventorius, kuriuo atsakingai nepasirūpinus bet kokia jūsų kelionė gali būti visiškai sugadinta. Turistinė apranga turi būti funkcionali ir svarbiausia – komofortiška. Pati svarbiausia dalis – tai avalynė. Turistaujant tenka daug vaikščioti, todėl būtina turėti komfortabilią orui pralaidžią avalynę, kurios dėka kojos taip greitai nepavargs ir galėsite mėgautis savo kelione kur kas ilgiau nei dėvint kasdienius batus.

Skaityti straipsnį “Būtinosios turistinės prekės” »

Atsiliepimai apie anticeliulitinį masažą

MasažasAr teko girdėti apie stebuklus darančią procedūrą, kuri vadinasi anticeliulitinis masazas? O gal teko ir išbandyti? Pabandėme ir mes padaryti eksperimentą ir išsiuntėme mūsų Ugnę į vieną kliniką darytis anticeliulitinio masažo. Nors Ugnei dar tik 30, tačiau ji yra paveldėjus itin daug celiulito požymių turintį kūną. Kaip sako visi medikai – nieko nepadarysi, jeigu genetikoje yra celiulitas, tai šis audinių pažeidimas ir lydės visą gyvenimą. Tačiau anticeliulitinis masazas gali padėti pagerinti situaciją, sumažinti požymius ir priversti mus jaustis bei atrodyti kur kas geriau.

Pirmoji diena

Ugnė sako, kad pirmoji diena, žinoma, buvo pati įdomiausia. „Visą gyvenimą jausdavausi nejaukiai, kai prie upės ar ežero nusimaudavau kelnes ir eidavau degintis ar maudytis. Kartais celiulitas pasidarydavo toks ryškus, kad būdavo labai nesmagu, atrodydavo, jog visi į mane spokso. Dabar, kai man jau virš 30, tai nebėra taip aktualu, tačiau celiulitąturėjau jau nuo jaunų dienų, todėl itin nesmagu būdavo su klasiokėmis, kai per fizinio lavinimo pamokas persirengiant jos pamatydavo, kad mano kūnas atrodo kaip jų mamų ar senelių. Jeigu būčiau anksčiau žinojusi apie tokią galimybę, tai gal ir anksčiau tas anticeliulitinis masažas būtų mane suviliojęs. Dabar tiesiog džiaugiuosi, kad apskritai jį atradau ir galiu sau leisti jaustis daug maloniau, galiu žinoti, kad kažką darau dėl savo celiulito. Pirmą dieną buvo įdomiausia, nes mačiau, kaip atrodo klinika, gydytojai. Pats masažas kaip ir visi masažai, yra ganėtinai malonus dalykas, tikrai neskausmingas. Tik po masažo sekančią dieną kojas išmėtė mėlynėmis“, – sako Ugnė.

Po trijų masažo kursų

Skaityti straipsnį “Atsiliepimai apie anticeliulitinį masažą” »