Kaip neapsigauti ir neįsigyti blogo buto

Jei esate naujakuriai tam tikrame rajone, galbūt visų naujų butų pasiūlymai jums atrodys panašiai arba vienodai. Tačiau tas panašumas tam tikra prasme juk bus tik iliuzija. Kadangi tik kai kurie nauji butai ir būstai iš tikrųjų bus tokie geri ir verti dėmesio.

Jeigu esate ne vietiniai, dar nepirkite

Kartais nevietiniai žmonės pirkdami būstą gali labai apsigauti. Jie gali nežinoti, kad ten taikomos kažkokios apsaugos zonos. Taip pat gali nežinoti, kad tam tikroje vietoje yra kažkokių daugiau įvairių neleistinų veiksmų. Gali nežinoti, kad ten yra pavojinga kaimynystė. Gal yra tik vienas pavojingas kaimynas, tačiau jis šiurpina visus aplinkinius. Gal planuojama šalia atidaryti blaivyklą ir pan. Prieš pirkdami, kalbėkitės su vietiniais, jeigu ten turite pažįstamų. Arba pagyvenkite toje vietoje kurį laiką tiesiog nuomojantis. Taip suprasite, kokia ten situacija.

Nepirkite dalies neaiškaus medinio namo

Butai VilniujeKartais galima susivilioti labai pigiais gyvenimo centre pasiūlymais, perkant tiesiog dalį visiškai neaiškaus, keisto medinio namo, kuris yra kone pasmerktas problemoms. Gali būti, kad kitoje dalyje gyvena kaimynai, kurie rūko lovoje ir gali taip rizikuoti ir jūsų turtu, ir gyvybe. Apskritai, perkant dalį namo, rizikinga tą daryti, net jeigu kitoje pusėje gyvena draugai ar giminės, nes vis tiek galite susipykti. Tad dėl nepažįstamų bendrasavininkų reikia labai gerai viską išsiaiškinti.

Nepirkite pavojingoje kaimynystėje

Skaityti straipsnį “Kaip neapsigauti ir neįsigyti blogo buto” »