Pardavimų mokymai – auginkite kompanijos pajamas, tačiau prieš tai privalote sužinoti, kaip tai sėkmingai įgyvendinti!

Niekam nėra paslaptis, kad rinkodara, kuri dar yra žinoma visuomenėje marketingo pavadinimu, šiais laikais sudaro neįtikėtinai svarbią, o tuo pačiu ir didelę dalį, kompanijos pajamų. Žinoma, šios minties nereikėtų suvokti tiesiogiai, kadangi itin daug kas priklauso ir nuo kitų veiksnių, kaip pavyzdžiui pagrindinis pats produktas, kuris yra siūlomas žmonėms, tačiau, kad ir kaip ten bebūtų, niekas negalėtų paneigti minties, kad netiesiogiai pardavimai yra įgyvendinami būtent dėl rinkodaros dėkos.

Mokome parduoti produktusIš tiesų, rinkodara, kaip mokslas, kaip verslo būdas – kaip pavadinsi, taip tikrai nepagadinsi – esą pakankamai sudėtingas, todėl reikalingos ir teorinės žinios, ir praktika, o be viso to ir patirtis, jog būtų galima gauti sėkmingus, optimalius rezultatus, kurių dažniausiai dauguma žmonių ir siekia. Tiesą sakant, šiandieną norėtume pasiūlyti vienos kompanijos paslauga – pardavimų mokymai – kurie jūsų asmeniniams darbuotojams, o galimai ir jums, praverstų, siekiant išsiaiškinti pagrindines marketingo koncepcijas, taisykles, įgyti patarimų ir sėkmingai šiuos pritaikyti asmeniniam verslui. Yra sakoma, kad jeigu žmogus visiškai netobulėja, tai reiškia, kad stagnacijoje, bent jau tikėtina, kad išliks tikrai ilgam – sunku pasakyti, tačiau manome, kad niekam nepatiktų tokio piliečio statusas, todėl laikas permainoms.

Skaityti straipsnį “Pardavimų mokymai – auginkite kompanijos pajamas, tačiau prieš tai privalote sužinoti, kaip tai sėkmingai įgyvendinti!” »

Renkamės padangas – pagrindiniai patarimai

Automobilių padangosKai kurie vairuotojai vis dar klaidingai galvoja, kad turint automobilį į padangas reikia kreipti mažiausiai dėmesio. Tai gali turėti blogas pasekmes, kuomet tuo nepasirūpinama laiku ir tinkamai. Šiuo metu parduodamos padangos internetu ar parduotuvėse, todėl galima net ir neturint daug laiko įsigyti norimas padangas greitai ir paprastai.

Kaip jau supratote pasiteisinimas, kad neturite kada nusipirkti, tikrai nebebus labai tinkamas. Dabar belieka pasirinkti tinkamas, kurios atitinka keliamus reikalavimus. Padangas įprasta skirstyti į vasarines, universalias ir dygliuotas. Pastarosios tinkamos važinėjant apledėjusiais keliais ar ten, kur žiemos metu keliai nevalomi. Tiesa, jas eksploatuoti galima tik šaltojo sezono metu, o štai vasarą važinėjant su tokiomis padangomis galima gauti baudą. Vasarinės padangos jau vien iš pavadinimo puikiai atspindi jų paskirtį. Šaltojo sezono metu jų naudoti negalima. Jeigu norima išvengti problemų du kartus per metus permontuojant tinkamas padangas, tai reikia rinktis universalias. Jos tiks važinėjant tiek vasarą, tiek ir žiemą. Tiesa, jei tenka daug važinėti nevalytais ir ledu padengtais keliais, tai toks pasirinkimas nėra itin tinkamas.

Skaityti straipsnį “Renkamės padangas – pagrindiniai patarimai” »

Dukterėčios gimtadienis

Kasmet vaikų gimtadieniai man tarsi atveria akis – pamatau vis daugiau naujų vaikų ir suprantu, kokie jie skirtingi. Šiais metais ir vėl važiavau pas brolį į jo mergaitės gimtadienį. Onutei suėjo jau ketveri metukai. Kai kurie dalykai man padarė didelį įspūdį.

Kaip atrodė šventė

Vaiko gimtadienio šventėPati šventė, kaip ir visi vaikų gimtadieniai, buvo miela. Tėveliai išnuomojo batutą, kur vaikai linksmai šokinėjo bei kone šantažu bandė ir mane įtraukti į savo žaidimus. Vos tik atvykau, gavau smulkią ataskaitą iš vienos Onutės draugės (penkiametės) apie tai, koks batutas buvo praėjusį kartą, ir kuo jis skiriasi nuo šių metų. Kaip supratau, šiais metais mažesnis. Prisiminiau savo gimtadienius, kai didžiausia pramoga būdavo leidimas pažaisti su lapų ir kaštonų krūvomis lauke ir nusišypsojau. Vaikai niekada neturi saiko. Kitos mergaitės pasakojo, kad vaikų gimtadieniai vyksta specialiuose žaidimų kambariuose, ir kad būtent ten jos pačios atšvenčia. Ant stalo buvo vienas iš tokių tortų, kur konditerės bando išraityti kažką unikalaus, tačiau gaunasi ne visai kaip iš paveikslėlio.

Vaikai – žmonės

Skaityti straipsnį “Dukterėčios gimtadienis” »