Paskola internetu – kam naudinga, kam ne?

PaskolosInternetas, televizija ir visos kitos informavimo priemonės tiesiog lūžta nuo reklamų apie pirmą, nemokamą kreditą. Labai įdomus pasakymas – nemokamas kreditas. Tačiau ką tai iš tiesų reiškia? Taip, daugelis paskolų teikimo įmonių, siūlo lengvabūdiškas paskolas, o jeigu Jūs šia paslauga naudojatės pirmą kartą, kreditų teikimo bendrovės Jums pasiūlys už pirmą paskolą nieko nemokėti – ją grąžinsite be jokių palūkanų. Taip, tai yra rinkos reklaminis triukas, kadangi taip kreditų teikimo bendrovės žmones privilioja skolintis vis daugiau ir daugiau. Tačiau ar tai galėtų būti visiems naudinga? Daugelis žmonių sako, kad kreditų teikimo bendrovės – lengvi spąstai besiskolinančiam žmogui į finansinę krizę, tačiau taip tikrai nėra. Paskolos internetu – puiki finansinė pagalba asmenims, mokantiems tinkamai vertinti savo finansinę padėtį, laiku mokėti įmokas, jeigu paskola yra paimta kur kas ilgesniam laikotarpiui.

Paskola internetu, Jums gali pasitarnauti tokiu atveju, jeigu mokate tikslingai, kritiškai įvertinti dabartinę savo finansinę situaciją. Žmogus, kuris ketina skolintis pinigų internetu, dažniausiai jam trūksta pinigų, pinigų trūkumas atsiranda dėl paprastų priežasčių – neapgalvotų ar netikėtų išlaidų. Tačiau yra ir tokių žmonių, kurie skolintis iš paskolų teikimo įmonių ketina niekur nedirbdami – jie tikisi, kad pinigų jie gaus, o skolą lengvai grąžins. Taip, nedirbantiems žmonėms paskolas suteikia toli gražu ne visos kreditų teikimo bendrovės, tačiau yra ir tokių, kurios paskolas duoda nedirbantiems žmonėms, o tai jie pakliūva į tikrai didelius finansinius spąstus. Pagalvokite, iš kur nedirbantis žmogus gali gauti pinigų kreditui grąžinti? Taip, yra tokių žmonių, kurie gyvena iš palikimo, ar kitų finansinių išteklių, tačiau tokių žmonių yra labai mažai, www.okreditas.lt – puiki vieta išsirinkti Jums tinkamą paskolą.

Skaityti straipsnį “Paskola internetu – kam naudinga, kam ne?” »

Kokie kompiuterių meistrų skirtumai?

Sugedus kompiuteriui nutinka daug nemalonumų. Tik profesionalus kompiuteriu meistras gali jums pagelbėti ir išspręsti problemas susijusias su gedimais. Šiuo metu tiek daug specialistų, tad rinktis yra iš ko. Kiekvienas nori gauti tinkamai atliktas paslaugas ir sumokėti kuo mažiau.

Nesvarbu kurioje šalyje ar mieste sugedo kompiuteris, nes visur rasite nemažą meistrų pasirinkimą. Kompiuterio remonto paslaugas teikia tiek įmonės, tiek ir privatūs meistrai. Kuo jie skiriasi? Skirtumų yra daug. Vienas iš pagrindinių tai jų teisinis statusas. Be to, tarp individualiai dirbančių meistrų galima rasti tiek tuos, kurie paslaugas teikia legaliai, tiek ir tokie, kurie jas teikia nelegaliai t.y. vykdo veiklą nelegaliai, nemoka reikiamų mokesčių ir negali suteikti tinkamų garantijų už savo atliktas paslaugas.

Kompiuterius tvarkome greitaiKompiuterių remontui meistrai naudoja skirtingus metodus, pavyzdžiui, vieni naudos išskirtinai tik naujas detales, o kiti nevengs naudotų detalių (used pc parts). Taigi, skiriasi specialistų naudojamos detalės. Dar galima paminėti ir kitą svarbų skirtumą. Tai – kompetencija. Vieni meistrai yra aukštos kvalifikacijos, o kiti ne. Renkantis patikimą meistrą kiekvienas ieškantysis nori rasti tą, kuris puikiai išmano savo darbą. Kompiuteris yra sudėtingas įrenginys, todėl toli gražu ne kiekvienas gali suremontuoti gedimus. Štai, todėl sugedus kompiuteriui reikalingas kvalifikuotas kompiuteriu meistras. Jei imsitės patys tokio darbo, tai galite itin nusivilti galutiniu darbo rezultatu. Be to, tai gali ir brangiai atsieiti. Visuomet reikia galvoti apie tai, kad ne tik, kad galite nepataisyti gedimo, bet ir pridaryti dar daugiau žalos, kuomet kompiuteris visiškai suges ir reikės pirkti naują. Tai ne tik papildomos išlaidos, bet ir prarasti svarbūs kompiuteryje išsaugoti duomenys ir informacija. Tai tikrai kainuos daug daugiau, nei profesionalios kompiuterių remonto meistro paslaugos.

Skaityti straipsnį “Kokie kompiuterių meistrų skirtumai?” »