Klaidos, renkantis skalbimo mašiną

Pirmalaikis skalbimo mašinų remontas galėtų būti ir išvengtas, jeigu pasirinksime tokias skalbimo mašinas, kokių mums iš tiesų reikia, o ne kažkokias, kurios mums yra netinkamos. Pasirinkus skalbimo mašiną ją reikia ir naudoti atitinkamai. Kokias klaidas žmonės kartais daro, kai renkasi skalbimo mašiną.

Nepasimatuoja

Pati apmaudžiausia klaida yra tada, kai nusiperki per didelę skalbimo mašiną ir ji netelpa tavo namuose, toje vietoje, kur buvo numatyta jai tilpti. Netilpti ji gali vonioje prie kitų baldų, virtuvėje tarp virtuvės padargų, o taip pat gali netilpti ir tiesiog ją įnešant per kažkurias duris. Jeigu norite, kad tilptų, tuomet būtinai iš anksto pasimatuokite. Ir tą vietą, kur statysite, ir visus tarpdurius ar langus, per kuriuos planuojate tą mašiną į namus atgabenti.

Nesidomi programomis

Skalbimo mašinosKita klaida, pirkimas nepaskaičius, kokias programas turi ta skalbimo mašina. Gal susižavėsite žema kaina ir net nepastebėsite, kad skalbimo mašina beveik negali džiovinti, nes centrifuga tarytum neturi funkcijų. O gal pamatysite, kad vandens kaitinimas labai ribotas – skalbia tik vienoje temperatūroje. Jeigu turite specifinių poreikių, pavyzdžiui, esate sportininkas, o gal turite daug patalynės, nes perkate skalbimo mašiną viešbučiui, tuomet juo labiau turėsite pagalvoti apie visus šiuos dalykus. Turite būtinai iš anksto apmąstyti visas programas, kurių jums reikės, o taip pat nemokėti ir per didelės kainos už skalbimo mašiną vien dėl to, kad ji galbūt turės programas, kurios jums visai nerūpi.

Nežino techninių parametrų

Skaityti straipsnį “Klaidos, renkantis skalbimo mašiną” »